Är ni redo för förändring?

En digital närvaro som sticker ut är slutmålet på en strategisk integrering för att öka synlighet, försäljning och trafik för din verksamhet på nätet. Med våra behovs- och målanalyser av ditt företag kan vi bygga ditt varumärke starkare än någonsin för nya möjligheter.

Beskrivning

1. Nulägesrapport

Vi kör igång med ett möte för att få fram en nulägesrapport av er verksamhet. Vi tar tillsammans fram målgrupper, verksamhetsmål och får fram projektets utmaningar och slutmål. Vi finns alltid tillgängliga för frågor under hela projektets framfart.

2. Marknadsrapport

Vi tar fram en marknadsrapport för att verkligen få en helhetsbild över er verksamhet och målgrupper. Allt detta för att kunna göra en så bra sökoptimering som möjligt för just er verksamhet.

3. Digital strategi

Vi tar fram idéer och tydliga mål att jobba efter. När en digital strategi är satt med mätbara resultat kan vi börja jobba på allvar.

4. Marknadsföring

Efter planen vi tagit fram tillsammans för er digitala strategi gör vi nu vad som krävs för att få trafik från era målgrupper till er hemsida. Hur allt detta görs varierar från kund till kund. Men ett som är säkert är att vi bland annat använder SEO, marknadsföring, Google Analytics, Google AdWords.

5. Optimering

När statistiken för er hemsida börjar trilla in kan vi börja optimera och justera olika parametrar för att ytterligare driva väsentlig trafik till hemsidan. Vi ser hur besökarna beter sig på din hemsida och kan nu gör a/b testning, prova olika texter och rubriker för att se hur detta gör skillnad.
nordenvall logo white
Nordenvall designar och skapar snabba och moderna webbplatser i WordPress. Våra kunder uppskattar oss för vårt stora engagemang, vår prissättning och det där lilla extra som gör oss unika.